Фонд гарантування виставляє на торги два пули активів ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

ПРЕС-РЕЛІЗ. 

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 01 жовтня 2020 року заплановано проведення двох аукціонів з продажу пулів активів ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ». Торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.Продажі, за голландською моделлю аукціону.

Зокрема, буде виставлено на продаж лот GL18N718996: пул активів, до складу якого увійшли права вимоги за 6 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання. У забезпечені за цими договорами: основні засоби, нерухомість та легкові автомобілі, товари в обороті, акції та майнові права. Початкова ціна лоту – 225,5 млн грн.

Також повідомляємо, що повторно виставлено на торги пул активів, лот GL18N718995, який складається з прав вимоги за 10 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання. Частина з них перебуває в заставі Нацбанку України. В забезпечені за цими договорами: єдиний майновий комплекс у Львові – основні засобі, нерухоме та рухоме майно, об’єкти нерухомості в Києві, розташовані на вул. Саксаганського та пр. Перемоги, земельні ділянки в Київській області, акції та майнові права. Початкова ціна лоту – 1,154 млрд грн.

Потенційні покупці можуть взяти участь в аукціоні, попередньо зареєструвавшись у системі ProZоrro.Продажі. Зверніть увагу, що це можуть зробити як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

 Детальна інформація про лоти та умови участі в аукціонах розміщена на офіційному сайті Фонду, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланнями: GL18N718996,GL18N718995. Також з інформацією про активи у складі пулів можна ознайомитися в кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter