До уваги кредиторів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»

21.10.2020

Задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються, проводиться шляхом безготівкового перерахування коштів з накопичувального рахунку банку на рахунки кредиторів.

Оскільки із 13 січня 2020 року грошові перекази здійснюються лише з використанням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN, кредиторам ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», включеним до реєстру акцептованих вимог кредиторів банку, для перерахування належних їм грошових коштів необхідно актуалізувати реквізити банківських рахунків у міжнародному стандарті (IBAN) та свої контактні дані.

Актуальні реквізити необхідно направити на поштову адресу: вул. Бастіонна, буд. 1/36, м. Київ, 01014.

Для зручності можна скористатись рекомендованою формою заяви на зміну реквізитів. Також для уникнення помилок під час написання реквізитів банківських рахунків у міжнародному стандарті (IBAN) для перерахування коштів (кредиторських вимог) рекомендуємо до заяви на зміну реквізитів долучати довідку з банку про відкритий банківських рахунок.

Нагадуємо, що рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 03 вересня 2020 року №1629 «Про продовження процедури виведення ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» з ринку і призначення уповноваженої особи» подовжено ліквідацію ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ».

Додаткова інформація за телефоном +38 (044) 390-54-28 або за адресою ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»: вул. Бастіонна, буд. 1/36, м. Київ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter