На продаж виставлено офісні приміщення у різних містах країни, вартістю до 72 млн грн за об’єкт

06.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлову нерухомість, яка перебуває на балансі банків, що ліквідуються. Серед виставлених об’єктів – офіси у Києві, Львові та передмісті столиці. Стартова ціна лотів варіюється від 3,72 до понад 72,35 млн грн за об’єкт.

Найпривабливіший лот – нежитлові приміщення у центрі столиці на вулиці Олеся Гончара, 35. На продаж виставляються офіси, загальною площею 1 972 м2, що розташовуються на трьох поверхах елітного житлового комплексу. В експлуатацію будівлю було введено 2007 року. Детальну інформацію про об’єкт можна знайти за посиланням. Стартова ціна лоту - 72,35 млн грн.

Із початковою ціною 53,10 млн грн на торги виставляється нежитлова нерухомість у м. Боярка, Києво-Святошинського району, Київської області. Загальна площа об’єктів - 10 201,6 м2.Виставлені на продаж площі придатні для передачі в оренду. Загальний стан будівлі є задовільним. Елементи інженерної інфраструктури, що забезпечують експлуатацію приміщень, перебувають у доброму технічному стані. Фото об’єкту із детальним описом можна знайти тут.

Ще один лот - приміщення колишнього відділення банку у Львові, за адресою вул. Палія,15. Об’єкт нежитлової нерухомості у центральній частині міста, площею 569,6 м2, на торги виставляється із стартовою ціною 10,88 млн грн.

У той же час, із початковою ціною у 4,93 млн грн відбудеться аукціон з продажу приміщення колишнього відділення банку у Києві. Офіс, площею 155,3 м2, що знаходиться у столиці за адресою вул. Анрі Барбюса, 5в (А), займає перший поверх житлової багатоповерхівки. А отже – обладнаний усіма необхідними інженерними мережами. Детальна інформація про лот – тут.

Усі перелічені вище об’єкти перебувають на балансі ПАТ «БГ Банк». Аукціони з їх продажу відбудуться уже 11 липня на електронному майданчику ДП «Сетам». Кінцевий термін прийому заявок – 9 година ранку 10 липня. Умови участі в аукціоні – тут

Тим часом, 1 серпня відбудеться аукціон з продажу ще одного офісного приміщення у центрі Києва. Зі стартовою ціною у 3,42 млн грн на торги виставляється об’єкт нежитлової нерухомості, за адресою провулок Георгіївський, 2, що у Шевченківському районі столиці. Загальна площа офісу, який перебуває на балансі АТ «Банк Велес», складає понад 93 м2.

Аукціон з продажу цього об’єкту відбудеться 1 серпня на електронному майданчику Рівненської міжрегіональної універсальної товарно-майнової біржі «Прайс». Заявки на участь прийматимуться до 29 липня.

Нагадаємо, календар запланованих торгів, опис лотів та умови участі в аукціонах можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter