Представники Фонду беруть участь у дискусії «Фінансовий моніторинг 2020»

10.12.2020

ПРЕСРЕЛІЗ 

10 грудня за участі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб розпочинається дводенна інтегрована панельна дискусія на тему «Фінансовий моніторинг 2020», організована Державною службою фінансового моніторингу України та Академією фінансового моніторингу за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Під час форуму обговорюватимуться актуальні питання, пов’язані з протидією легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, зокрема, виклики та перспективи національної системи антилегалізаційного стримування; питання протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в різних секторах економіки. Також обговорюватимуться різні аспекти імплементації міжнародних норм в національне законодавство.

Фонд уже вдруге бере участь у заходах, організованих Державною службою фінансового моніторингу України та Академією фінансового моніторингу за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Передбачається продовжити цю співпрацю і в майбутньому, оскільки це дозволяє учасникам не лише ознайомитись з сучасними тендеціями і напрацюваннями з актуальних питань, а й поділитись практичним досвідом.

Участь у форумі беруть представники як національних, так і міжнародних експертних кіл. Зокрема, учасниками заходу є представники Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства фінансів України, Міністерства цифрової трансформації України, Національного банку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, експерти Ради Європи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter