Фонд гарантування виставить на торги 4 лютого 2021 року пул активів трьох банків

ПРЕСРЕЛІЗ 

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 04 лютого 2021 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів трьох банків – АТ «ВТБ БАНК», АТ «РОДОВІД БАНК» та ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА». Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону на електронному майданчику DebtX.

У складі пулу – понад 180 прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання, а також майнові права, що випливають з векселів та дебіторської заборгованості. Середній термін прострочення за кредитами у складі пулу становить 3,5 роки. Раніше ці активи уже неодноразово виставлялись на продаж, як індивідуально, так і у складі пулу, але не знайшли свого покупця.

Початкова ціна лоту – 516,7 млн грн.

Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

Додамо, що до продажу цього пулу залучені міжнародні консультанти, які є світовими лідерами з реалізації проблемних активів – ТОВ «Дебтекс Україна», що є дочірньою компанією DebtX.

Для участі в торгах необхідно завчасно зареєструватися згідно з правилами аукціону на веб-сторінці www.debtx.com. Детальна інформація про лот debtX_9185 доступна на веб-сторінці www.debtx.com для зареєстрованих учасників торгів. Дізнатися більше про лот можна також на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter