Фонд гарантування 19 січня виставить на торги пул активів «ФІДОБАНКУ»

ПРЕСРЕЛІЗ 

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 19 січня 2021 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів ПУАТ «ФІДОБАНК». Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону на електронному майданчику Prozorro.Продажі.

До пулу активів увійшли майже 500 прав вимоги та інших майнових прав закредитними договорами, укладеними з фізичними особами, а саме: 7 кредитів,забезпечених транспортними засобами, 220 кредитів із іншою заставою та 267 беззаставних кредитів. Також у складі пулу – 21815 позицій дебіторської заборгованості. Загальна сума боргу за активами, які будуть виставлені на аукціон, складає 360,15 млн грн. Раніше ці активи уже багаторазово виставлялися на продаж, як індивідуально, так і у складі пулів, але поки не були продані через відсутність бажаючих їх купити.

Початкова ціна лоту – 8,75 млн грн.

Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрімпозичальників і поручителів за кредитами.

Детальна інформація про лот GL1N019277 та умови участі в аукціоні розміщенана офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Докладна інформація про активи у складі пулів представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter