Оголошення про деякі питання ліквідації ПАТ «ВЕКТОР БАНК»

25.01.2021

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 21 січня 2021 року №57 з 25 січня 2021 року відкликано повноваження ліквідатора ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВЕКТОР БАНК» (далі – ПАТ «ВЕКТОР БАНК»), делеговані Матвієнку Андрію Анатолійовичу рішенням виконавчої дирекції Фонду від 12 березня 2020 року № 564 «Про продовження строків здійснення процедури ліквідації ПАТ «ВЕКТОР БАНК» та делегування повноважень ліквідатора».

Відповідно до зазначеного рішення визначені Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» повноваження під час здійснення ліквідації ПАТ «ВЕКТОР БАНК» здійснюється Фондом безпосередньо на період до моменту внесення запису про державну реєстрацію припинення ПАТ «ВЕКТОР БАНК» до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Адреса для листування і прийому громадян з питань ліквідації ПАТ «ВЕКТОР БАНК» є наступною: вул. Січових Стрільців, буд. 17, м. Київ, 04053.

Через карантинні обмеження, введені з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), особистий прийом громадян у Фонді не здійснюється. Після зняття обмежень особистий прийом громадян з питань ліквідації ПАТ «ВЕКТОР БАНК» здійснюватиметься заступником директора-розпорядника Рудухою Н.Є. кожної робочої п’ятниці з 10 години до 11 години 30 хвилин.

Довідкова інформація за телефонами «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб:

  • 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України),
  • (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter