Земельна ділянка «Родовід банку» на Оболоні площею 113 га знову буде виставлена на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує взяти участь у відкритому електронному аукціоні з продажу земельної ділянки площею 113,53 га, яка розташована в одному з найперспективніших районів Києва – Оболонському. Об'єкт нерухомості є найдорожчим активом неплатоспроможного АТ «РОДОВІД БАНК» та буде знову виставлений на торги 2 березня 2021 року в системі ProZorro.Продажі.

Ділянка знаходиться в районі вулиць Озерна, Богатирська та Північна, неподалік станції метро «Героїв Дніпра». Поруч розташована велика зелена зона з мальовничою природою, Міністерське озеро і затока Верблюд з причалом, місцями для відпочинку та спорту. Цільове призначення землі – будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків та соціально-культурних обєктів (кадастровий номер 8000000000:78:139:0055).

Стартова ціна лоту – 3,7 млрд грн. Торги проходитимуть за голландською моделлю. Для участі в аукціоні необхідно здійснити гарантійний внесок шляхом внесення грошових коштів на поточний рахунок організатора відкритих торгів – оператора електронного майданчика, на якому зареєструвався учасник, або шляхом надання електронної банківської гарантії. Оплата за лот може здійснюватись у грошовій та акредитивній формі розрахунків.

Додамо, що раніше цей актив неодноразово виставлявся на торги, однак поки його ніхто не купив. Об’єкт має обтяження, інформація про які міститься у публічному паспорті активу, тому виставлена на продаж земельна ділянка може зацікавити передусім амбітних інвесторів.

Аукціон проходитиме за відкритою і прозорою процедурою – в режимі онлайн у системі ProZorro.Продажі. Участь у ньому можуть взяти фізичні та юридичні особи, стежити за перебігом торгів зможуть усі зацікавлені. Детальні умови участі в торгах представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter