Фонд гарантування виставить на аукціон зерносховище місткістю 30 тис. тонн у Кіровоградській області

25.03.2021

ПРЕСРЕЛІЗ  

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні комплекс будівель і споруд виробничо-складської бази – зерносховище у Кіровоградській області, а також обладнання і майнові права на зерно пшениці. Всі ці активи належать ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ», що перебуває у ліквідації. Торги відбудуться 5 квітня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Виставлене на продаж зерносховище має загальну площу 5 831 кв м і місткість 30 тисяч тонн. Об’єкт розташований за адресою: Кіровоградська область, Онуфріївський район, смт. Павлиш, вул. 40 років Перемоги, 68. До лоту також увійшли 72 одиниці виробничого обладнання, виготовленого в 2011-2014 роках, і майнові права на понад 4 тисячі тонн зерна пшениці, що числяться на балансі банку як урожай 2015 року.

Стартова ціна лоту – 73,7 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Запрошуємо взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019436 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter