Офісне приміщення «Місто Банку» в діловому центрі Києва буде виставлено на аукціон 6 травня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні велике офісне приміщення в самому центрі Києва, а також 428 одиниць основних засобів. Активи належать АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 6 травня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Офісне приміщення є колишньою філією банку і знаходиться в історичному та діловому центрі столиці – Шевченківському районі Києва за адресою: Несторівський провулок, № 6 (літера А). Його загальна площа становить 2 512,60 кв м. Об’єкт має фасадне розташування на території нового сучасного 22-поверхового будинку преміум-класу. Приміщення АТ «Місто Банк»знаходяться на 1-4 поверхах будівлі.

Поруч – інтенсивні пішохідні та транспортні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини,відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, в 10 хвилинах ходьби – станція метро «Золоті ворота».

Стартова ціна лоту – 100,15 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Запрошуємо взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019631 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter