Офісно-складський центр у Києві площею майже 11 тис кв м буде повторно виставлено на аукціон

07.05.2021

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить повторно на продаж 13 травня 2021 року окремо розташовану офісно-складську будівлю на столичній Куренівці, оснащену системою пожежогасіння, а також 2 448 одиниць основних засобів. Активи належать ПАТ «ДІАМАНТБАНК» і ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», що перебувають у ліквідації. Відкриті електронні торги пройдуть у системі Prozorro.Продажі.

Офісно-складська будівля загальною площею 10 806 кв м розташована в Києві по вул. Скляренка, 4. Об’єкт нерухомості може стати вдалою інвестицією для покупців, які шукають будівлю для ведення власного бізнесу або здачі приміщень в оренду.

Початкова ціна лоту – 123,78 млн грн.

Продаж відбудеться за англійською моделлю аукціону. Взяти участь у відкритих, прозорих торгах можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ціну за лот. 

Додамо, що передача покупцю частини приміщень загальною площею 1 277,5 кв м, розташованих у будівлі по вул. Скляренка, 4, а також системи пожежогасіння (інвентарний номер 31557), відбудеться у строк до завершення процедури ліквідації ПАТ «ДІАМАНТБАНК».

Більше інформації про лот G21N019662 та умови участі в аукціоні можна дізнатися на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямовує на розрахунки з кредиторами неплатоспроможних банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter