Кредитний портфель банку «Фінансова ініціатива» буде виставлений на аукціон 28 травня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить повторно на продаж на відкритому електронному аукціоні пул активів ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», що перебуває в ліквідації. Торги заплановані на 28 травня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Основа пулу  – 151 право вимоги за кредитними договорами юридичних осіб (складає понад 99% балансової вартості пулу активів). Також до нього увійшли дебіторська заборгованість і майнові права за дебіторською заборгованістю фізичних осіб. У забезпеченні за кредитами – комерційна нерухомість площею 254 кв. м, розташована у Хмельницькій області, а також обладнання, товари, депозити, майнові права.

Загальна сума заборгованості за активами у складі пулу – 11,23 млрд грн. За всіма кредитами відсутній повний пакет документів. Раніше ці активи уже виставлялися на продаж – окремо та в пулах, однак поки не були куплені.

Початкова ціна лоту – 78,1 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Всі гроші, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку «Фінансова ініціатива».

Детальніше про лот GL18N619797 та умови участі в аукціоні можна дізнатися  на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Крім цього, детальна інформація про активи у складі пулу представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter