Право вимоги на аукціоні 3 червня: у заставі – 11 газових автозаправних станцій

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні право вимоги за кредитом юридичної особи. Актив належить АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги пройдуть 3 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Сума заборгованості за кредитом становить 34,64 млн грн. Серед застави – 11 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, земельні ділянки, а також обладнання, автомобіль і корпоративні права.

Початкова ціна лоту – 34,64 млн грн.

Торги пройдуть відкрито і прозоро – за англійською моделлю аукціону, з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Всі гроші, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».

Більше про лот G16N019827 та умови участі в аукціоні – на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, більш детально ознайомитися з активом інвестори  можуть у приміщенні даних банку та у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter