Перші аукціони Фонду гарантування з передачі в оренду нерухомості відбудуться 8 червня на Prozorro.Продажі

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на відкриті електронні аукціони права оренди нерухомого майна АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 8 червня 2021 року в межах пілотного проєкту з передачі в оренду нерухомості через торгову систему Prozorro.Продажі.

Зокрема, на аукціони будуть виставлені такі лоти:

1. Право оренди сучасного котеджного комплексу та земельної ділянки площею 0,2884 га під Києвом у Конча-Заспі. Об’єкти нерухомості розташовані у смт. Козин, на вул. Престижна, 11. Котеджний комплекс складається з головного 2-поверхового будинку площею 541,1 кв.м та гостьового будинку площею 127,4 кв.м з кухнею-студією та великою терасою. На території домоволодіння є відкритий басейн, тренажерний зал, сауна, гараж площею 44,9 кв.м, а також прекрасний сад із декоративними деревами та квітами. Поруч – сосновий ліс та річка Козинка. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 161 108,50 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

2. Право оренди офісної будівлі в місті Дніпро, яка знаходиться в Індустріальному районі на вул. Верхня, 7. Окремо розташована 2-поверхова будівля знаходиться у відмінному технічному стані, має декілька прибудов та ґанок. Її загальна площа становить 562,6 кв. м. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 40 507,20 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

3. Право оренди будівлі спорткомплексу в місті Дніпро. Його загальна площа становить 2327,2 кв. м. Спорткомплекс розташований на одній з головних вулиць міста – проспекті Богдана Хмельницького, 139. Будівля може використовуватися за різним цільовим призначенням – як фізкультурно-оздоровчий комплекс, лікарняно-оздоровчий заклад, торговельний центр тощо. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 88 433,60 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Строк оренди кожного з об’єктів однаковий та складає 6 місяців.


Аукціони з передачі в оренду нерухомості пройдуть відкрито і прозоро – за голландською моделлю, з покроковим зниженням стартової ціни. Орендарем може стати кожен бажаючий, скориставшись одним із офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozorro.Продажі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter