Оголошення про деякі питання ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ»

30.07.2021

Відповідно до рішення Окружного адміністративного суду міста Києва по справі № 640/15945/19 від 09 квітня 2020 року та постанови Шостого апеляційного адміністративного суду по справі № 640/15945/19 від 21 січня 2021 року відмінено державну реєстрацію припинення юридичної особи ПАТ КБ «СТАНДАРТ».

З метою завершення ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ» шляхом подачі документів для внесення запису про припинення банку до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, відповідно до пункту 2 частини п’ятої та частини шостої статті 12, частини першої статті 35, статей 37, 38, 48, частин третьої та четвертої статті 53 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Закон), підпункту 2 пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 13 травня 2020 року № 590-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізмів регулювання банківської діяльності», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийнято рішення від 15 липня 2021 року №732 «Про деякі питання ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ».

Відповідно до зазначено рішення визначені Законом повноваження під час завершення ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ» здійснюються Фондом безпосередньо до моменту внесення запису про державну реєстрацію припинення ПАТ КБ «СТАНДАРТ» до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Адреса для листування і прийому громадян з питань ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ»: вул. Січових Стрільців, буд. 17, м. Київ, 04053.

Особистий прийом громадян з питань ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ» здійснюватиметься заступником директора-розпорядника Рудухою Н.Є. кожної робочої п’ятниці з 10 години до 11 години 30 хвилин.

Довідкова інформація за телефонами «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб:

  • 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України),
  • (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

Довідково: особистий прийом громадян у Фонді здійснюється з дотриманням окремих правил та процедур для забезпечення здоров’я громадян і нерозповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, а саме:

  • обов’язкове використання засобів індивідуального захисту (маска або респіратор) під час прийому;
  • у разі, якщо на особистий прийом до Фонду прибуло більше двох осіб, відвідувачі повинні дотримуватись соціальної дистанції не менше 1,5 метри один від одного.

З додатковою інформацією щодо організації та порядку проведення особистого прийому громадян у Фонді можна ознайомитись тут.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter