Головний офіс «ВТБ Банку» у центрі Києва буде виставлено на аукціон уже 10 серпня

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж будівлю колишнього головного офісу АТ «ВТБ БАНК». Повторний аукціон з продажу бізнес-центру загальною площею 5 975,3 кв. м разом із земельною ділянкою площею 0,1155 га в центрі Києва, а також 1801 одиниці основних засобів, відбудеться уже 10 серпня у системі Prozorro.Продажі. Усі активи належать АТ «ВТБ БАНК», що перебуває в ліквідації.

Фасадна 8-поверхова офісна будівля преміум-класу знаходиться в центральній діловій частині Києва, на перетині вулиці Пушкінської та бульвару Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка/вулиця Пушкінська, буд. 8/26). Поруч розташовані торговельні та бізнес-центри та п’ятизірковий готель. У пішій доступності вулиця Хрещатик, Бессарабський ринок, станції метро «Театральна» і «Площа Льва Толстого».

Будівля має підземний паркінг, два ліфти, оснащена сучасними інженерними системами, автономним електропостачанням. Її можна використовувати за різним функціональним призначенням, зокрема як офісний чи торговельний центр, нижні поверхи можуть бути обладнані під магазини, ресторани тощо.

Початкова ціна лоту – 279,9 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «ВТБ Банку».

Детальна інформація про лот G22N020027 та умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічний паспорт активу представлений на сайті Фонду – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter