Сучасний 4-поверховий будинок разом із земельною ділянкою в Києві – на аукціоні 25 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить повторно на продаж сучасний, 2012 року побудови, окремо розташований 4-поверховий житловий будинок з підвалом та надбудовою, розміщений на власній земельній ділянці площею 0,1001 га. Нерухомість знаходиться в Голосіївському районі столиці за адресою: м. Київ, вулиця Феодосійська, 2а. Виставлені на аукціон активи належать АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Відкриті електронні торги пройдуть 25 серпня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Загальна площа будинку становить 2 609 кв. м, житлова – 940 кв. м. Об’єкт – у стані «після будівельників», готовий до реалізації проєктних та дизайнерських рішень майбутнього власника. Поруч – розвинена інфраструктура і зручна транспортна розв’язка. До станції метро «Деміївська» – 15 хвилин пішки.

Нерухомість може стати вдалою інвестицією для покупців, які шукають приватний будинок або приміщення для ведення власного бізнесу. Будівля підійде для багатоквартирного клубного дому, представництва компанії, готелю, клініки, посольства, спортклубу тощо.

Початкова ціна лоту – 28 млн грн.

Продаж відбудеться за англійською моделлю аукціону. Взяти участь у відкритих, прозорих торгах можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватись на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».

Детальна інформація про лот G22N020383 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням, з публічними паспортами активів можна ознайомитися на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter