Об’єкт комерційної нерухомості в центрі Харкова площею 219 кв. м буде виставлено на аукціон 27 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів виставить повторно на продаж на відкритому електронному аукціоні нежитлові приміщення в історичному і діловому центрі Харкова, розташовані на центральній площі міста – майдані Конституції, а також 392 одиниці основних засобів. Активи належать АТ «РОДОВІД БАНК», що перебуває в ліквідації. Відкриті електронні торги пройдуть 27 серпня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Приміщення загальною площею 219 кв. м знаходяться на першому поверсі та антресолі фасадної будівлі за адресою: м. Харків, майдан Конституції, 2/2. Поруч проходять інтенсивні пішохідні і автотранспортні потоки. В безпосередній близькості – метро «Майдан Конституції», історичні пам’ятки, торговельні та бізнес-центри, магазини, навчальні заклади.

Виставлена на продаж комерційна нерухомість може стати вдалою інвестицією для покупців, які шукають приміщення для ведення власного бізнесу або з метою здачі приміщень в оренду.

Початкова ціна лоту – 10,66 млн грн.

Продаж відбудеться за англійською моделлю аукціону. Взяти участь у відкритих, прозорих торгах можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватись на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі ProZоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Всі кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Родовід банку».

Детальна інформація про лот GL22N020484 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням, з публічними паспортами активів можна ознайомитися на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter