Продаж нерухомості банку «Земельний капітал» 6 і 8 жовтня: серед активів – завод із виробництва біоетанолу

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить на продаж комерційну нерухомість, яка належить АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», що перебуває в ліквідації. Відкриті електронні аукціони відбудуться в системі Prozorro.Продажі на початку жовтня 2021 року.

Так, 6 жовтня заплановано аукціон з продажу офісного приміщення загальною площею 144,4 кв. м у місті Дніпрі, на проспекті Пушкіна, 15. Приміщення знаходиться на технічному поверсі багатоповерхового житлового будинку. Початкова ціна лоту – 1,73 млн грн. Детальна інформація про лот G22N020758 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут.

8 жовтня заплановано аукціон з продажу недобудованого заводу з виробництва біоетанолу з кукурудзи, а також обладнання та іншого рухомого майна в кількості 27 069 штук. Об’єкт незавершеного будівництва розташований за адресою: Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Богодухівська, 20. Загальна площа об’єкта становить 12 003,70 кв. м. Початкова ціна лоту – 204,47 млн. грн. Детальна інформація про лот G22N020771 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter