Кредити Місто банку з птахофабрикою у заставі виставляються на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ    

9 листопада 2021 р. Фонд гарантування вкладів виставить на продаж кредити АТ «МІСТО БАНК», основним заставним активом за якими є цілісний виробничий комплекс птахофабрики, що у м. Баштанка Миколаївській області. Лот включає приміщення птахофабрики загальною площею 1370 кв м та інші господарські приміщення загальною площею 1409,3 кв м.

Інше заставне майно у складі лоту - 32 інвентарні позиції виробничого обладнання, як-от обладнання для вирощування курчат, вентиляційні системи та обігрівачі, комплект обладнання для утримання курей-несучок ТБКДН на 44,5 тис голів тощо.

Відкритий електронний аукціон відбудеться в системі Prozorro.Продажі за голландською моделлю торгів, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників торгів зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Початкова ціна лоту – 8,9 млн грн.

Активи раніше вже виставлялись на «класичних» англійських та голландських аукціонах, однак не знайшли покупця.

Детальна інформація про лот GL18N020864 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

У торгах можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом аукціону можуть усі охочі онлайн на сайті Prozorrо.Продажі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МІСТО БАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter