Фонд гарантування вкладів став генеральним партнером інформаційної кампанії #Cashless

23.11.2021

ПРЕС-РЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів став генеральним партнером всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації безготівкових розрахунків #Cashless, яку проводить Національний банк України за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) у партнерстві з Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та Фондом ефективного врядування Великобританії.

Мета  кампанії – проінформувати українців про переваги і зручність безготівкових розрахунків.

- «Це друга кампанія Нацбанку, до якої Фонд долучається як генеральний партнер. Для нас ця кампанія має особливе значення, оскільки ідея безготівкових розрахунків – це не лише про інновації та екологічність, це й про безпеку користування банківськими послугами в т.ч. за рахунок гарантій Фонду, які поширюються на поточні (карткові) рахунки фізичних осіб та ФОПів. Тому ми приєдналися до інформаційної кампанії #Cashless та розробили низку заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості вкладників про їхні права та обов’язки, а також гарантії Фонду.

Наша мета – бути відкритим, інноваційним, надійним партнером та гарантом фінансового спокою громадян», – сказав Андрій Оленчик, заступник директора-розпорядника Фонду.

Інформаційна кампанія #Cashless триватиме впродовж трьох місяців у всіх регіонах України. Національний банк в межах цієї кампанії запустив спеціальну вебсторінку (лендинг) "Cashless" із детальною інформацією про кампанію та безготівкові платежі.

Довідково. Генеральні партнери інформаційної кампанії #CashlessФонд гарантування вкладів фізичних осіб, ПРОСТІР, Mastercard, ЄМА, Кіберполіція, Portmone, Ipay, Київстар, Альфа-Банк, Ельдорадо, Фокстрот.

Інформаційні партнери: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрексімбанк, Райффайзен Банк,  Укргазбанк, ПУМБ,  Укрсиббанк, ОТП Банк, КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК, Універсалбанк, Кредобанк, ПроКредит Банк, Таскомбанк, Банк Кредит Дніпро, А-Банк, Банк Альянс, Акордбанк,  МТБ Банк, Ідея Банк, Правекс Банк, Банк Львів, Банк Глобус, Банк Січ, Кристалбанк, Індустріалбанк,  РВС Банк, Радабанк, Банк Кліринговий дім, Перший Інвестиційний Банк, Полтава-банк, Банк Форвард, Мотор-Банк, Укрбудінвестбанк, Банк Грант, Український капітал, Банк ¾, Юнекс банк,  Асвіо Банк, Європейский промисловий банк, Полікомбанк, Банк Траст-капітал, Банк Портал, АМЕРИКАНСЬКА ТОРГОВЕЛЬНА ПАЛАТА В УКРАЇНІ, Європейська Бізнес Асоціація, Всеукраїнська Асоціація Фінансових Компаній, NovaPay, Ria Money Transfer, UAPAY, Громадська організація "ВСАД "IT-бабусі", Велмарт, Велика Кишеня, COOP Україна,  YASNO – постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter