Продаж активів банку «Земельний капітал»: у заставі за кредитом – розважальний комплекс у Кропивницькому

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів виставить на аукціон активи АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», а саме, право вимоги за кредитом юридичної особи і дебіторську заборгованість. Відкриті електронні торги пройдуть 10 січня 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Заборгованість за лотом становить 21,6 млн грн. У заставі за кредитом: розважальний комплекс загальною площею 2 501,8 кв. м, розташований у центрі міста Кропивницького, на вулиці Кавалерійській. В комплексі є боулінг, дві диско-зали, кафе тощо.

Початкова ціна лоту – 21,6 млн грн.

Торги пройдуть відкрито і прозоро, за англійською моделлю аукціону. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі на сайті Prozorro.Продажі.

Детальна інформація про лот G16N021023 та умови участі в аукціоні розміщена на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, детальна інформація про активи представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter