Право вимоги за кредитом банку «Земельний капітал» – на аукціоні 10 січня 2022 року

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів виставить на відкритий електронний аукціон право вимоги за кредитом юридичної особи. Актив належить АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ». Торги пройдуть 10 січня 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Заборгованість за кредитом становить 28,5 млн грн. Кредит був оформлений в 2018 році під заставу нежитлових приміщень загальною площею 1 842 кв. м, що розташовані в місті Києві, на вулиці Володимирській, однак рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на об’єкт нерухомого майна в 2019 році було скасоване.

Початкова ціна лоту – 28,5 млн грн.

Торги пройдуть відкрито і прозоро, за англійською моделлю аукціону. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі на сайті Prozorro.Продажі.

Детальна інформація про лот G16N021022 та умови участі в аукціоні розміщена на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, детальна інформація про актив представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter