Основа готового бізнесу - будівля кафе у Дніпрі – виставлена на продаж 14 січня

ПРЕСРЕЛІЗ    

14 січня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу комерційної нерухомості, що перебуває на балансі АТ «КБ «Земельний капітал». У першу чергу лот буде цікавий тим, хто планує розпочати свій бізнес та стати ресторатором.

Адже на повторні торги виставлено будівлю кафе, розташовану у місті Дніпрі, за адресою вулиця Роторна, будинок 10. Кафе знаходиться в густозаселеному районі міста, неподалік – озеро, Сосновий та Придніпровський парки.

Зазначена будівля має бетонний фундамент, оздоблені цегляні стіни, металопластикові вікна та двері, є електрозабезпечення, водопровід, каналізація, місцеве опалення. Приміщення кафе складається з 4-х залів для відвідувачів. Також є допоміжні кімнати, кімнати для адміністрації та зони відпочинку працівників. Виставлений на продаж лот – основа готового бізнесу, оскільки кафе фактично готове для експлуатації.

Загальна площа будівлі становить 504,4 кв. м. Стартова ціна продажу – 3,58 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N021037 та умови участі в аукціоні – тут, публічний паспорт активу доступний для перегляду – за посиланням.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціонів, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

Кошти, отримані від продажу активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter