Земельна ділянка в центрі Києва буде виставлена на аукціон 19 січня

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів виставить повторно на продаж земельну ділянку в самому центрі Києва, яка знаходиться в Шевченківському районі столиці, на вулиці Олеся Гончара, 32В. Нерухоме майно належить АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Відкриті електронні торги відбудуться 19 січня 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Земельна ділянка має площу 0,0945 га та розташована в історичному та діловому районі столиці, з прекрасною інфраструктурою. Неподалік – ресторани та магазини, сквер, а також визначні пам’ятки Києва – Золоті Ворота, Софіївський та Володимирський собори. В пішій доступності – декілька центральних станцій метро.

Цільове призначення ділянки – для експлуатації та обслуговування житлового будинку (кадастровий номер: 8000000000:88:174:0131). В даний час на ділянці розташований незаселений будинок, який знаходиться в аварійному стані.

Стартова ціна лоту – 2,95 млн грн.

Аукціон пройде за англійською моделлю в системі Prozorro.Продажі вже 19 січня, відкрито і прозоро! Запрошуємо взяти участь у торгах фізичних і юридичних осіб. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Детальна інформація про лот G23N021042 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду за посиланням.

Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter