Будівля спорткомплексу в місті Дніпрі буде виставлена на продаж за 1,74 млн грн

ПРЕСРЕЛІЗ    

Повторний аукціон з продажу будівлі спорткомплексу в місті Дніпрі запланований 25 січня 2022 року в системі Prozorro.Продажі. Актив перебуває на балансі АТ «Місто Банк», що нині ліквідується.

Спорткомплекс розташований на одній із головних вулиць Дніпра – проспекті Богдана Хмельницького (колишній вулиці Героїв Сталінграду), будинок 139. Загальна площа об’єкту – 2 327,2 кв. м. Чотириповерхова будівля спорткомплексу включає: басейн (25 м), баскетбольний зал, три малі спортивні зали, вестибюль, роздягальні, душові, гардеробні, санвузли, стрілецький тир (у підвалі) та інші приміщення для повноцінного обслуговування відвідувачів. Відстань від спорткомплексу до центру міста становить 9,3 км, до автовокзалу – 10,6 км, до залізничного вокзалу – 10,8 км. Будівля потребує повного капітального ремонту, заміни всіх комунікацій. 

Початкова ціна лоту – 1,74 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N021051 та умови участі в торгах – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду за посиланням.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти від продажу активу Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter