Фонд гарантування вкладів визначив додаткову адресу для листування в Івано-Франківську

05.04.2022

З метою покращення взаємодії із громадянами Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування вкладів) визначено додаткову адресу для листування у місті Івано-Франківськ.

Відтепер листи для Фонду гарантування вкладів, у тому числі заяви спадкоємців вкладників банків, що ліквідуються, також можна надсилати поштовим відправленням «до запитання» на адресу: місто Івано-Франківськ, індекс: 76018.

Крім цього, довідкову інформацію можна отримати:

  • за телефонами «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • за телефоном інформаційно-консультаційного центру Фонду : (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • за адресою електронної пошти: [email protected].

Також фахову консультацію надають фахівці Фонду гарантування вкладів через соціальні мережі – Viber або Facebook. Знайти бот можна через посилання, ввівши назву боту через рядок пошуку в додатку:

Наголошуємо, що Фонд гарантування вкладів працює в штатному режимі. Дія воєнного стану в Україні не заважає Фонду гарантування вкладів виконувати усі свої функції, зокрема, здійснювати виплати гарантованого відшкодування вкладникам банків, що ліквідуються. Автоматизована система виплат, до якої підключені банки-агенти Фонду гарантування вкладів, працює в штатному режимі. Водночас, гарантовані виплати здійснюються з урахуванням запроваджених НБУ обмежень на зняття готівки у межах 100 тис. грн на день.

Нагадуємо, що особистий прийом громадян Фондом гарантування вкладів тимчасово призупинено. Про поновлення роботи у повному обсязі Фонд гарантування вкладів повідомить на офіційному вебсайті Фонду, на своїх сторінках у Facebook та Instagram.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter