Затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АТ «МР БАНК»

13.04.2022

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє, що виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 11 квітня 2022 року № 238 про затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІЖНАРОДНИЙ РЕЗЕРВНИЙ БАНК» (далі – АТ «МР БАНК»).

Дізнатись інформацію про включення до переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ «МР БАНК» та уточнити розмір своїх кредиторських вимог клієнти АТ «МР БАНК» можуть звернувшись за номерами телефонів:

  • «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду: (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

У випадку незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог кредитори АТ «МР БАНК» можуть надіслати відповідне звернення до Фонду на адресу електронної пошти: [email protected].

Також нагадуємо, що кредиторам АТ «МР БАНК» необхідно направити до Фонду заяву із реквізитами банківського рахунку у діючому (платоспроможному) банку для перерахування на цей рахунок коштів у погашення їхніх вимог. Таку заяву кредитори АТ «МР БАНК» можуть направити протягом усього терміну ліквідації банку на адреси електронної пошти: [email protected] та [email protected], а також на поштову адресу Фонду: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053 або м. Івано-Франківськ, 76018 (лист «до запитання») та АТ «МР БАНК»: вул. Володимирська, 46, м. Київ, 01601. У разі зміни наданих реквізитів банківського рахунку для задоволення вимог кредиторам необхідно письмово повідомити про це уповноважену особу Фонду на ліквідацію АТ «МР БАНК» та направити нові реквізити.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку у черговості, визначеній статтею 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter