Оголошення про внесення змін до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АТ «МЕГАБАНК»

08.07.2022

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 07 липня 2022 року № 472 внесено зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АТ «МЕГАБАНК», якими, зокрема, подовжено строк подання потенційними інвесторами конкурсних пропозицій на участь у виведенні з ринку АТ «МЕГАБАНК» до 19 липня 2022 року. Таке рішення було прийняте з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу. Переможця конкурсу, згідно з цим рішенням, Фонд визначить до 26 липня 2022 року (включно).

Нагадаємо, що про проведення відкритого конкурсу з метою виведення з ринку АТ «МЕГАБАНК» Фонд оголосив 07 червня 2022 року після визнання Національним банком України АТ «МЕГАБАНК» неплатоспроможним та початку здійснення Фондом тимчасової адміністрації. Фонд пропонує потенційним інвесторам один із чотирьох способів виведення неплатоспроможного АТ «МЕГАБАНК» з ринку:

  • ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;
  • відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
  • створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку;
  • продаж неплатоспроможного банку інвестору.

Загальні дані про діяльність неплатоспроможного банку та показники його фінансового стану наведені на веб-сайті банку в мережі Інтернет: https://www.megabank.ua.

Порядок ознайомлення з інформацією щодо неплатоспроможного АТ «МЕГАБАНК» та подання конкурсних пропозицій визначено умовами відкритого конкурсу.

Контактна особа Фонду: Горбач Наталія Василівна, тел. +380669394039.

Зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АТ «МЕГАБАНК» від 07.07.2022
Зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АТ «МЕГАБАНК» від 22.06.2022
Умови відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МЕГАБАНК»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter