Активи МР БАНКУ вперше виставлено Фондом на аукціон

14.07.2022

ПРЕСРЕЛІЗ  

26 липня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон, на якому вперше буде виставлено на продаж активи АТ «МР БАНК», що ліквідується. На торги буде виставлено право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою (лот GL16N021139). 

У забезпеченні за кредитним договором - нерухомість, а саме майновий комплекс загальною площею 22 536,40 м в одному з центральних районів м. Києва по вул. Антона Цедіка (колишня Ежена Потьє) неподалік ст. метро «Шулявська»; а також технологічне та допоміжне обладнання з виготовлення безалкогольних напоїв, акції юридичної особи-позичальника та майнові права інтелектуальної власності на знак товарів і послуг. Загальна заборгованість за кредитним договором складає 546,3 млн. грн.

Початкова ціна лоту – 546,3 млн грн. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N021139 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Детальна інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter