Активи «Промінвестбанку» – кредити із комплексами з переробки молока у заставі – на аукціоні 10 серпня

22.07.2022

ПРЕСРЕЛІЗ  

10 серпня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів ПАТ «Промінвестбанк», що ліквідується. На торги виставлено права вимоги за кредитом юрособи.

У забезпеченні за договором – промислова нерухомість (майнові комплекси з переробки молока) загальною площею 52,2 тис. кв. м. із земельними ділянками загальною площею понад 9,5 га, обладнанням та автотранспортом в Київській, Полтавській, Вінницькій та Миколаївській областях. Також житлова нерухомість із земельними ділянками загальноюплощею близько 1,4 тис. кв. м. та 0,4 га відповідно в Васильківськомурайоні Київської області. Крім того, у заставу оформлено товари в обороті та частки у статутному капіталі чотирьох товариств.

Загальна заборгованість за кредитним договором складає 329,3 млн грн.

Позичальник-юридична особа входить до групи компаній, яка є лідером з переробки молока в Україні, та продукція якої до останнього експортувалася до багатьох країн світу.

Початкова ціна лоту – 329,3 млн грн.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N021141 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Детальна інформація про активи (публічні паспорти) - тут.

Кошти, отримані від продажу активів банків, що ліквідуються, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter