Кредити ПРОМІНВЕСТБАНКУ виставляються на торги Фондом

08.08.2022

ПРЕСРЕЛІЗ    

23.08.2022 у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - прав вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичною особою. В заставі за ними, зокрема, такі активи у Полтавській обл.:

  • будівля котельні загальною площею 5,2 тис кв м;
  • рамно-кузовний корпус загальною площею 45,7 тис кв м;
  • виробничий корпус площею понад 10 тис кв м.

Крім того, у забезпеченні за кредитами перебувають товари та обладнання, у тому числі: вантажні автомобілі та запасні частини, виробниче устаткування, меблі, майнові права на грошові кошти та цінні папери (акції українських емітентів).

Сума заборгованості за кредитами складає 235,3 млн грн, заборгованість прострочено більш як на 11 років.

Початкова ціна продажу становить 235,3 млн грн. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того, як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти юридичні та фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N021173 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter