До уваги користувачів індивідуальними банківськими сейфами в АТ «МЕГАБАНК»

12.08.2022

У зв’язку з початком ліквідації АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МЕГАБАНК» (далі – АТ «МЕГАБАНК») усі матеріальні цінності, що перебувають на відповідальному зберіганні в індивідуальних банківських сейфах АТ «МЕГАБАНК» на підставі відповідних договорів, мають бути вилучені їхніми власниками.

З огляду на це, звертаємо увагу клієнтів АТ «МЕГАБАНК» – користувачів індивідуальними банківськими сейфами, про необхідність протягом одного місяця з дня отримання повідомлення від АТ «МЕГАБАНК» вилучити (забрати) свої матеріальні цінності з сейфу в банку та повернути АТ «МЕГАБАНК» ключі від нього.

При зверненні до АТ «МЕГАБАНК» при собі обов`язково мати документ, що посвідчує особу користувача індивідуальним банківським сейфом, (паспорт) та реєстраційний номер облікової картки платника податків для здійснення банком ідентифікації клієнта.

Додатково повідомляємо, що у разі не вилучення клієнтом АТ «МЕГАБАНК» матеріальних цінностей з індивідуального банківського сейфу у визначений строк, вони будуть передані в розпорядження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для повернення їх законному власнику.

За довідковою інформацією можна звертатись:

  • до контакт-центру АТ «МЕГАБАНК»: 0 800 50-44-00, +38 (057) 715-52-52. 
  • електронною поштою на адресу АТ «МЕГАБАНК»: [email protected]
  • засобами поштового зв’язку на адресу АТ «МЕГАБАНК»: вул. Січових Стрільців, 17, 7 поверх, м. Київ, 04053.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter