Оголошення про проведення планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Послуги торговця»

15.08.2022

1. Замовник

1.1. Найменування: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

1.2. Код за ЄДРПОУ: 21708016.

1.3. Місцезнаходження: вулиця Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053.

1.4. Працівники замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками:

  • з організаційних питань – Тетяна Мазур – начальник відділу координації закупівель та контрактування, тел. 044 333 35 66;
  • з технічних питань – Олександр Гребенюк – начальник відділу управління коштами та консолідованої звітності фінансового департаменту, тел. 044 333 36 12.

2. Інформація щодо напряму кваліфікаційного відбору

2.1. Найменування напрямку: «Послуги торговця».

2.2. Опис напряму, в тому числі необхідних технічних, якісних та інших показників:

Метою проведення кваліфікаційного відбору за напрямом «Послуги торговця» є відбір осіб, які надають брокерські та депозитарні послуги з купівлі / продажу державних цінних паперів банкам, що ліквідуються.

Замовник має необхідність відбору осіб, які здійснюватимуть купівлю/продаж та подальший облік державних цінних паперів в депозитарній установі для банків, що ліквідуються. Послуги повинні надаватися без відкриття банками, що ліквідуються, додаткових розрахункових / накопичувальних рахунків та шляхом укладення тристоронніх договорів.

До участі в кваліфікаційному відборі допускаються учасники (юридичні особи), які мають ліцензії, видані у встановленому порядку Національною комісією зцінних паперів та фондового ринку, на провадження:

  • професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами, а саме: брокерської діяльності, дилерської діяльності;
  • професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме: депозитарної діяльності депозитарної установи.

3. Подання кваліфікаційних пропозицій:

3.1. Місце подання: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 17 (канцелярія).

3.2. Спосіб подання: особисто або засобами поштового зв’язку.

3.3. Кінцевий термін подання: до 10-00, «13» вересня 2022 року (подовжено).

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого строку їх подання, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали.

4. Розкриття кваліфікаційних пропозицій:

4.1. Місце: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців.

4.2. Дата та час: «13» вересня 2022 року, 12-00.

До участі у процедурі розкриття кваліфікаційних пропозицій допускаються усі учасники або їх уповноважені представники (присутність може бути обмежена в залежності від ситуації у місті Києві). Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття кваліфікаційних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді або для відхилення його кваліфікаційної пропозиції.

Під час розкриття кваліфікаційних пропозицій оголошується наявність чи відсутність усіх необхідних документів, передбачених документацією кваліфікаційного відбору. Зазначена інформація вноситься до протоколу розкриття кваліфікаційних пропозицій. Відсутність будь-якої інформації, документів, надання яких передбачено документацією кваліфікаційного відбору може бути підставою для подальшого відхилення такої кваліфікаційної пропозиції. Водночас, встановлення наявності повного пакету документів на етапі розкриття кваліфікаційних пропозицій не означає, що учасник відповідає всім критеріям та вимогам, встановленим документацією, як і не є підставою для включення учасника до переліку осіб, відібраних Фондом.

Під час та після проведення процедури розкриття кваліфікаційних пропозицій Фондом не приймаються будь-які документи до кваліфікаційних пропозицій!

5. Критерії та вимоги, яким повинен відповідати учасник кваліфікаційного відбору.

51. Критерії визначені пунктом 1 Розділу II Положення про порядок відбору осіб, які можуть виконувати роботи (надавати послуги) неплатоспроможним банкам або банкам, що ліквідуються, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 28.03.2016 року № 434 (в редакції рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 09.02.2017 № 491).

5.2. Інші критерії та вимоги, визначені документацією кваліфікаційного відбору.


ПЛАНОВИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ВІДБІР ЗА НАПРЯМОМ «ПОСЛУГИ ТОРГОВЦЯ» ВИЗНАНО ТАКИМ, ЩО НЕ ВІДБУВСЯ 

(протокол тендерного комітету Фонду від 07.10.2022 № 202/22)


ДОКУМЕНТАЦІЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ВІДБОРУ

Зміни до документації планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Послуги торговця» від 30.08.2022 №165/22
Документація планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Послуги торговця», затверджена протоколом засідання тендерного комітету від 12.08.2022 № 149/22
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter