На продаж виставлено комерційну нерухомість у центральному районі Києва

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж 2 лоти комерційної нерухомості у центрі Києва, що перебуває на балансі АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ»:

  • 30 серпня відбудеться аукціон з продажу офісного приміщення у Подільському районі столиці загальною площею 159,9 кв м (лот №G22N021200). Стартова ціна лоту 9 460 000 грн. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут;
  • 31 серпня відбудеться аукціон з продажу офісного приміщення у Подільському районі столиці площею 145,8 кв м у тій же будівлі (лот №G22N021199). Стартова 8 650 000 грн. Публічний паспорт активу доступний для перегляду за посиланням.

Перевагою приміщень є вкрай зручне розташування неподалік вул. Набережно-Хрещатицької та вул. Нижній Вал. Крім того, обидва приміщення у відмінному стані, з новим ремонтом, з усіма комунікаціями, необхідними для функціонування офісу, поруч – торговельний центр, заклади харчування, аптеки, спорткомплекси тощо.

Торги відбудуться у системі Prozorro.Продажі за класичною (англійською) моделлю аукціону, що передбачає підвищення ціни, відкрито і прозоро. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі на сайті Prozorro.Продажі. Участь в аукціоні можуть узяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter