Кредити МР БАНКУ з промисловою нерухомістю в заставі - уперше виставлено на аукціон

24.08.2022

ПРЕСРЕЛІЗ   

20 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР БАНК», що ліквідується. Лот GL16N021234 – права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичною особою, та дебіторська заборгованість – на торги виставляється уперше.

У забезпеченні за кредитними договорами – комплекс будівель промислового призначення, база відпочинку та магазин з господарськими будівлями в Черкаській області. Також в забезпечення оформлено рухоме майно, зокрема, виробниче обладнання, транспортні засоби, товари в обороті та акції. Загальна заборгованість за лотом складає 279,4 млн грн.

Початкова ціна лоту – 279,4 млн грн.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один із учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот GL16N021234 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Детальна інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter