Нерухомість у центрі міста Дніпро – на аукціоні 6 вересня

ПРЕСРЕЛІЗ    

Шостого вересня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу двох об’єктів нерухомості, що перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк». Об’єкти розташовуються у центральній частині міста Дніпро, на одній із найстаріших вулиць міста, та на торги виставляються уперше.

Так на продаж буде виставлено два лоти.

  • Перший лот – № G22N021248 – нежитлові приміщення банку, гараж та майстерня, загальною площею 2 583 кв. м. по вул. Воскресенська (вул. Леніна), 17. Приміщення обладнано усіма інженерними системами. Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступні для перегляду – тут. Початкова ціна реалізації лоту № G22N021248 – 35,3 млн грн.
  • Другий лот – № G22N021249 – нежитлові будівлі, загальною площею 3 058,6 кв. м, що розташовані на вул. Воскресенська (вул. Леніна), буд. 17а. Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.  Початкова ціна реалізації лота № G22N021249 – 41,4 млн грн.

Виставлені на продаж активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк» і на торги виставляються уперше.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter