Оголошення про внесення змін до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ»

30.08.2022

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 29 серпня 2022 року № 655 внесено зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК СІЧ» (далі – АТ «БАНК СІЧ»), якими, зокрема, подовжено строк подання попередньо кваліфікованою особою/банком/об’єднанням інвесторів, допущених до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій на участь у виведенні з ринку АТ «БАНК СІЧ» до 12 вересня 2022 року (включно. Також продовжено можливість для інших зацікавлених інвесторів для подання заявок на допуск до участі у відкритому конкурсі до 05 вересня 2022 року (включно).

Таке рішення було прийняте з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу. Переможця конкурсу, згідно з цим рішенням, Фонд визначить до 19 вересня 2022 року (включно).

Нагадаємо, що про проведення відкритого конкурсу з метою виведення з ринку АТ «БАНК СІЧ» Фонд оголосив 11 серпня 2022 року після визнання Національним банком України АТ «БАНК СІЧ» неплатоспроможним та початку здійснення Фондом тимчасової адміністрації. Фонд пропонує потенційним інвесторам один із чотирьох способів виведення неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ» з ринку:

  • ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;
  • відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
  • створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку;
  • продаж неплатоспроможного банку інвестору.

Загальні дані про діяльність неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ» та показники його фінансового стану наведені на веб-сайті банку в мережі Інтернет: https://www.sichbank.com.ua/

Порядок ознайомлення з інформацією щодо неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ» та подання конкурсних пропозицій визначено умовами відкритого конкурсу.

Контактна особа Фонду: Лур'є Григорій Аркадійович, тел. +38 (050) 523-68-78.


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:

Зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АТ «БАНК СІЧ» від 29.08.2022
Умови відкритого конкурсу з метою виведення з ринку неплатоспроможного банку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК СІЧ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter