Нерухомість «Промінвестбанку» в Києві виставлено на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ    

20 вересня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу двох об’єктів нерухомості, що розташовані на лівому березі р. Дніпро у місті Києві. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються уперше.

На продаж виставлено:

Лот № G22N021283:  Нежитловий будинок (літ. А), комерційна нерухомість, офісна, загальною площею 2 152 кв.м, розташована за адресою: м. Київ, вулиця Драгоманова, будинок 21-А.

Серед переваг виставленого на продаж об’єкта – вигідне місцерозташування: знаходиться у пішій доступності до двох станцій метро – «Позняки» і «Харківська», поруч – парки (фітнес-парк, скейт-парк), озера, торговельний центр, заклади харчування, спорткомплекси, аптеки тощо.

Початкова ціна реалізації – 54,9 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

 







Лот №G22N021284: Нежитловий будинок, комерційна нерухомість, офісна, загальною площею 1 623,2 кв.м, розташована за адресою: м. Київ, вулиця Червоноткацька, будинок 29а. Знаходиться у пішій доступності до станції метро «Чернігівська», поруч – супермаркети, заклади харчування, поштові відділення, аптеки тощо.

Початкова ціна реалізації – 31,9 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.








Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter