Активи АТ «МР БАНК» виставлено на продаж: у складі лоту – ТРЦ «МАГЕЛАН» у Києві

ПРЕСРЕЛІЗ     

12 жовтня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР БАНК», який ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту включено права вимоги за кредитними договорами, дебіторська заборгованість та об’єкти нерухомості, у тому числі – торгівельно-розважальний центр «МАГЕЛАН».

Одним лотом - №G18N021304 – на продаж виставлено:

  • нежилий будинок-громадський центр, площею 28 539,5 кв.м, що знаходиться за адресою м. Київ, проспект Глушкова Академіка, будинок 13-Б (Торгівельно-розважальний центр "МАГЕЛАН"). Будівля торгівельного центру розміщується у пішій доступності до станції метро «Теремки» та на перетині ключових транспортних магістралей – Одеської траси та Кільцевої дороги.
  • права вимоги за двома кредитними договорами, що укладені з юридичною особою та дебіторська заборгованість. У забезпечення за кредитними договорами оформлено технологічне обладнання, зокрема для переробки молока, права вимоги на отримання виручки/товарів та фінансова порука.
  • майновий комплекс, площею 13 041,3 кв.м, що знаходиться за адресою Хмельницька обл., Славутський р., с. Крупець, вул. Хмельницького Б., будинок 45 та система охоронно тривожної сигналізації.

Початкова ціна реалізації лота № G18N021304 – 3 163 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Активи перебувають на балансі АТ «МР БАНК» і на продаж виставляються уперше.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором, позичальників та поручителів за кредитним договорами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МР БАНК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter