Фонд вкотре продовжив строки відкритого конкурсу з пошуку інвесторів, зацікавлених вивести АТ «БАНК СІЧ» з ринку

16.09.2022

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) № 723 від 15 вересня 2022 року внесено зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення неплатоспроможного АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК СІЧ» (далі – АТ «БАНК СІЧ») з ринку на прохання зацікавленого інвестора. Згідно з цим рішенням строк подання попередньо кваліфікованими інвесторамиконкурсних пропозиційна участь у виведенні з ринку АТ «БАНК СІЧ» продовжено до 28 вересня 2022 року включно. З огляду на це продовжено можливість для інших зацікавлених інвесторів подати заявку на допуск до участі у відкритому конкурсі до 21 вересня 2022 року (включно). Переможця конкурсу, згідно з цим рішенням, Фонд визначить до 03 жовтня 2022 року (включно).

Фонд пропонує потенційним інвесторам один із чотирьох способів виведення неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ» з ринку:

  • ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;
  • відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
  • створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку;
  • продаж неплатоспроможного банку інвестору.

Нагадуємо, що потенційним інвесторам, які повідомили Фонд про намір отримати попередню кваліфікацію в Національному банку України, надано можливість раніше розпочати ознайомлення з документацією неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ», у тому числі в інформаційному приміщенні та/або на спеціалізованій сторінці Фонду в мережі Інтернет.

Порядок допуску до участі у конкурсі, ознайомлення з інформацією щодо неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ» та подання конкурсних пропозицій визначено умовами відкритого конкурсу.

Контактна особа Фонду: Лур'є Григорій Аркадійович, тел. +38 (050) 523-68-78.


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter