Оголошення про передачу акціонерам залишкового майна ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»

21.09.2022

На підставі одержаних від акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ» (далі - ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ») заяв про намір отримати майно (активи) банку, що залишилось після задоволення вимог кредиторів, виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 19.09.2022 прийняла рішення № 736 про передачу залишкового майна (активів) акціонерам ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» в розмірах часток, котрі їм належать.

Підписання договорів (актів) про передачу залишкового майна у спільну часткову власність акціонерів, що виявили намір отримати таке майно, буде здійснювати уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ».

В той же час, Фонд інформує про майбутнє затвердження ліквідаційного балансу ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» та початок процедури припинення виплат гарантованої суми відшкодування вкладникам ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ». З моменту оприлюднення цього оголошення процедура припинення виплат гарантованої суми відшкодування триватиме до дати затвердження ліквідаційного балансу ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», який буде затверджено не раніше ніж через 30 днів, після чого виплати вкладникам будуть припинені.

Довідкова інформація за телефоном ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»: +38 (050) 618-97-31.

Адреса ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»: вул. Ольгінська, буд. 3, м. Київ, 01001.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter