Право оренди об'єктів нерухомості «Мегабанку» - вперше виставлено на аукціони

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на відкриті електронні аукціони права оренди нерухомого майна АТ «МЕГАБАНК», що перебуває в ліквідації. Перші аукціони відбудуться уже 27 вересня 2022 року в системі Prozorro.Продажі. Потенційним орендарям пропонується чотири об’єкти нерухомості – колишні відділення банку.

  1. Право оренди нерухомого майна, а саме: нежитлове приміщення, загальною площею 114 кв. м, що знаходиться за адресою: Харківська обл., місто Первомайський, мікрорайон 1/2, будинок 28, приміщення 2,3. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 37 164, 00 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  2. Право оренди нерухомого майна, а саме: 8/100 частин нежитлової будівлі площею 111,4 кв. м, що знаходиться за адресою: Харківська область, м. Валки, площа Центральна, буд. 3. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 36 427,80 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  3. Право оренди нерухомого майна, а саме: трикімнатна квартира загальною площею: 75,1 кв. м, житловою площею: 48,5 кв. м, за адресою: Черкаська обл., м. Сміла, вулиця Незалежності, будинок 18, квартира 12. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 28 913,50 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  4. Право оренди нерухомого майна, а саме: частина нежитлового приміщення, загальною площею 249,40 кв.м, розташоване за адресою: Житомирська обл., м. Житомир, вулиця Перемоги, будинок 54. Стартова ціна лоту (орендна плата за місяць) – 98 762,40 грн. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Строк оренди кожного з об’єктів однаковий та складає 12 місяців.

Аукціони з передачі в оренду нерухомості пройдуть відкрито і прозоро – за голландською моделлю, з покроковим зниженням стартової ціни. Орендарем може стати кожен бажаючий, скориставшись одним із офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozorro.Продажі.

Нагадаємо, кошти, отримані від управління активами, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter