Нерухомість «Промінвестбанку» в Одеській області виставлено на продаж – серед лотів колишні відділення банку, офіси та квартира

ПРЕСРЕЛІЗ     

На початку жовтня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу нерухомості в Одесі та в Одеській області. Окремим лотами на торги буде виставлено п’ять об’єктів. Усі активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк» та на торги виставляються уперше. Реалізація активів відбувається в рамках здійснення ліквідаційної процедури банку та з метою акумуляції коштів для розрахунку із його кредиторами.

Так, уже 4 жовтня відбудуться аукціони з продажу трьох активів, а саме:

  • лот №G22N021315: Нежилі приміщення – офіс, загальною площею 495,8 кв.м, за адресою: Одеська обл., м. Южне, вулиця Шевченка Т.Г., будинок 7/7. Початкова ціна реалізації - 3,1 млн грн. Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.
  • лот № G22N021314: Службове приміщення (нежилі приміщення), загальною площею 1 678,2 кв.м, за адресою: м. Одеса, вул. М`ясоїдівська, 39. Початкова ціна реалізації лоту– 15,5 млн грн. Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.
  • лот № G22N021313: Нежитлове приміщення, колишнє відділення банку, загальною площею 338,8 кв.м, за адресою: Одеська обл., м. Чорноморськ, проспект Миру. Початкова ціна реалізації лоту – 3,2 млн грн. Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

3 жовтня відбудеться аукціон з продажу лоту № G22N021310: трикімнатна квартира, загальною площею 102 кв.м, (житлова площа 61,3 кв.м), за адресою: Одеська обл., м. Одеса, вулиця Артилерійська (провулок Артилерійський), будинок 4а.

Початкова ціна реалізації– 2 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

І вже 7 жовтня відбудеться аукціон з продажу лоту № G22N021317. На торги виставлено нежилі приміщення, загальною площею 203,0 кв. м, в м. Одеса, на вулиці Канатній (вулиця Свердлова).

Початкова ціна реалізації – 3,3 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк» і на торги виставляються уперше.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter