Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 1,8 млрд грн

26.09.2022

ПРЕСРЕЛІЗ     

Протягом поточного тижня (26-30 вересня 2022 року) запланований продаж активів 5 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 1 774,0 млн грн. Із них на суму 1 031,0 млн грн виставлено на продаж нерухомого майна, земельних ділянок та інших основних засобів, 730,0 млн грн - початкова ціна продажу виставлених на аукціони прав вимоги за виданими банками кредитами.  Крім цього, дебіторська заборгованість буде виставлена на торги зі стартовою ціною 13,0 млн грн.

Упродовж тижня на продаж виставлено активи таких банків:

  • АТ АКБ АРКАДА – на загальну суму 977,7 млн грн, із них на суму 971,1 млн грн виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, і ще на 6,6 млн грн – права вимоги за кредитними договорами. У тому числі зі стартовою ціною 971,1 млн грн на продаж виставлено майнові права на нерухоме майно у Києві
  • АТ «МР Банк» – на загальну суму 583,4 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами.   
  • АТ «КБ «Земельний капітал» – на загальну суму 125,4 млн грн. Із них на суму 122,1 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитними договорами, на суму 2,9 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки та інші основні засоби. Та ще на суму 0,5 млн грн виставлено дебіторську заборгованість перед банком.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» – на загальну суму 45,9 млн грн. Із них на суму 18,0 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, на суму – 15,4 млн грн – нерухомість, земельні ділянки та інші основні засоби. І зі стартовою ціною 12,5 млн грн на продаж виставлено дебіторську заборгованість перед банком.  
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 41,6 млн грн виставлено нерухомість, земельні ділянки та інші основні засоби. Зокрема, на продаж виставлено нежитловий будинок у Києві на вулиці Червоноткацька із стартовою ціною 31,9 млн грн.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter