Затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АТ «МЕГАБАНК»

07.10.2022

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє, що виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 06 жовтня 2022 року № 801 про затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МЕГАБАНК» (далі – АТ «МЕГАБАНК»).

Дізнатись інформацію про включення до переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ «МЕГАБАНК» та уточнити розмір своїх кредиторських вимог клієнти АТ «МЕГАБАНК» можуть звернувшись за номерами телефонів:

  • «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); +38 (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду: +38 (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

У випадку незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог кредитори АТ «МЕГАБАНК» можуть надіслати відповідне звернення до Фонду на адресу електронної пошти [email protected].

Також нагадуємо, що кредиторам АТ «МЕГАБАНК» для погашення їхніх вимог необхідно направити заяву про визнання вимог кредитора разом із реквізитами банківського рахунку, відкритого у діючому (платоспроможному) банку на адресу електронної пошти: [email protected] або на поштову адресу АТ «МЕГАБАНК»: вул. Січових Стрільців, 17, поверх 7 (приміщення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб), м. Київ, 04053. У разі зміни наданих реквізитів банківського рахунку для задоволення вимог кредиторам необхідно письмово повідомити про це уповноважену особу Фонду на ліквідацію АТ «МЕГАБАНК» та направити нові реквізити.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку у черговості, визначеній статтею 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter