Пул кредитів юридичних осіб ПАТ “БАНК "ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ" – виставлено на повторні торги

ПРЕСРЕЛІЗ     

31 жовтня 2022 року у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ». Одним лотом на торги виставлено права вимоги за 10 кредитними договорами юридичних осіб. Частина активів знаходяться у заставі НБУ і на продаж виставляються повторно.

До складу лоту №GL18N721363 увійшли права вимоги за 10 кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання. У забезпеченні виконання зобов’язань перед банком - прості іменні акції; єдиний майновий комплекс (нерухоме та рухоме майно, основні засоби), що знаходиться в м. Львів, та об’єкти нерухомості в м. Київ. Також серед заставного майна - земельні ділянки в Київській області.

Більшість виставлених на продаж активів знаходяться в заставі Національного банку України.

Початкова ціна лоту на торгах які відбудуться 31 жовтня – 2 037 млн грн.

Детальна інформація про лот №GL18N721363 та умови участі в аукціонах розміщена на офіційному сайті Фонду, а також на сайті Prozorro.Продажі.

Крім цього, докладна інформація про активи у складі пулів представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону на електронному майданчику Prozorro.Продажі. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором, а також позичальників та поручителів за виставленими на продаж договорами.

Реалізація активів відбувається в рамках здійснення ліквідаційної процедури банку та з метою акумуляції коштів для розрахунку із його кредиторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter