Нерухомість «Промінвестбанку» у місті Кременчук виставлено на продаж

19.10.2022

ПРЕСРЕЛІЗ     

7 листопада в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу трьох лотів нерухомості, що розташовані у місті Кременчук Полтавської області. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються уперше. Реалізація активів відбувається в рамках здійснення ліквідаційної процедури банку та з метою акумуляції коштів для розрахунку із його кредиторами.

На продаж виставлено:

  • Лот № G22N021382: Будівля палацу культури, загальною площею 3 876,89 кв.м, за адресою: м. Кременчук, проспект Свободи. Початкова ціна реалізації – 16,1 млн грн. Детальна інформація про актив та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступні для перегляду – тут.
  • Лот № G22N021383: Будівля колишньої поліклініки, загальною площею 7 121 кв.м, за адресою: м. Кременчук, проїзд Ярославський. Початкова ціна реалізації – 24,6 млн грн. Детальна інформація про актив та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.
  • Лот № G22N021384: Приміщення магазину з реалізації запасних частин до автомобілів, загальною площею 603,2 кв.м, а також частина будівлі навчального комбінату автомеханічного технікуму (загальною площею 3 683,5 кв.м) та частина учбового корпусу (загальною площею 2 224,4 кв.м). Розташовуються об’єкти у м. Кременчук, за адресою – проїзд Ярославський. Початкова ціна реалізації – 28,2 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter