Колишній офіс «МР Банку» у центрі Києва, площею понад тисяча квадратних метрів, виставлено на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ   

5 січня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу об’єкту нерухомості, що перебуває на балансі АТ «МР БАНК». На торги виставлено колишнє відділення банку у самому центрі Києва – на вулиці Великій Васильківській, 85-87. 

Загалом до складу лоту увійшли нежитлові приміщення, площею понад 1 тисяча кв. м. Місцерозташування нерухомості – абсолютна перевага активу. Будівля на вул. Велика Васильківська, 85-87 розміщується у самому центрі Києві, за 500 метрів від станцій метро Олімпійська та Палац «Україна». Приміщення обладнано усіма інженерними мережами.    

Початкова ціна реалізації лота № G22N021729 - 83,35 млн грн. Детальна інформація про актив та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу (майна) доступний для перегляду тут.

Актив перебуває на балансі АТ «МР БАНК» і на торги виставляється уперше.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МР БАНК».

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter