ФГВФО розпочав кваліфікаційний відбір за напрямом «юридичні консультанти»

19.08.2016

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб розпочато плановий кваліфікаційний відбір третіх осіб за напрямом «Юридичні консультанти». Відповідне оголошення оприлюднено на сайті Фонду.

Метою проведення кваліфікації є відбір осіб для надання юридичних послуг неплатоспроможним банкам та банкам, що ліквідуються, трьох видів: у стягненні простроченої заборгованості позичальників та інших боржників банку; представництві інтересів та захисту прав банків у судах України, та окремо – у судах іноземної юрисдикції та міжнародних арбітражах. Варто наголосити, що претенденти можуть брати участь у відборі як за всіма видами юридичних послуг, так і за будь-яким окремим.

Усі критерії кваліфікації визначено Положенням про порядок відбору осіб, які можуть виконувати роботи (надавати послуги) неплатоспроможним банкам або банкам, що ліквідуються (затверджене рішенням виконавчої дирекції Фонду від 28.03.2016 року № 434) та документацією кваліфікаційного відбору.

Пропозиції для участі у кваліфікаційному відборі прийматимуться до 18:00 14 вересня. Розкриття кваліфікаційних пропозицій відбудеться об 11:00 15 вересня у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Ми хочемо залучити якомога більше юридичних компаній для роботи з проблемними активами. Акредитовано буде усі юрфірми, що відповідатимуть критеріям. Роботи дуже багато і вистачить її на всіх. Адже сьогодні Фондом ведеться понад 100 тисяч судових справ», - заявив Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтин Ворушилін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter